Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bijeg u Požegi

Jeste ga vidjeli? U tijeku potraga za bjeguncem koji je iskočio iz auta na putu prema zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traga za 33-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine.

Policija traga za muškarcem koji je u subotu pobjegao prilikom prevoženja u zatvor u Požegi. PU požeško-slaovnska oglasila se priopćenjem. Prenosimo ga u cijelosti:

Pročitajte i ovo Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to" Zatvor Padinska Skela Robijao zbog 250 eura Stravičan zločin u susjedstvu: Završio u zatvoru zbog petarde, cimeri ga silovali drškom metle, tjerali da pije mokraću i na kraju ubili

'U subotu, 9. srpnja 2016. godine, oko 15 sati u Požegi u Dubrovačkoj ulici, djelatnici Policijske uprave brodsko-posavske prevozili su u Kaznionicu i zatvor u Požegi (ekstradicijski pritvor) 33-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine koji je temeljem međunarodne potrage uhićen prilikom pokušaja izlaska iz RH na graničnom prijelazu u Slavonskom Šamcu. U jednom trenutku on je iskočio iz službenog vozila te se udaljio u nepoznatom smjeru. Policijski službenici intenzivno tragaju za 33-godišnjakom', priopćili su.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene