Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija traga za 33-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine.


Policija traga za muškarcem koji je u subotu pobjegao prilikom prevoženja u zatvor u Požegi. PU požeško-slaovnska oglasila se priopćenjem. Prenosimo ga u cijelosti:

Vezani članci Darko Kovačević Daruvarac stigao je u Remetinec (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) - 1 Darko Kovačević Daruvarac taksijem stigao u Remetinec, procurilo gdje će služiti kaznu Prometna nesreća kod Pleternice (Foto: PU požeško-slavonska) U izravnom sudaru automobila u selu kod Pleternice poginuo muškarac, dvije osobe lakše ozlijeđene

'U subotu, 9. srpnja 2016. godine, oko 15 sati u Požegi u Dubrovačkoj ulici, djelatnici Policijske uprave brodsko-posavske prevozili su u Kaznionicu i zatvor u Požegi (ekstradicijski pritvor) 33-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine koji je temeljem međunarodne potrage uhićen prilikom pokušaja izlaska iz RH na graničnom prijelazu u Slavonskom Šamcu. U jednom trenutku on je iskočio iz službenog vozila te se udaljio u nepoznatom smjeru. Policijski službenici intenzivno tragaju za 33-godišnjakom', priopćili su.