Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva naleta na pješake u 24 sata

Policija pronašla vozača koji je pobjegao s mjesta nesreće, u Kaštel Starom traže se očevici: Muškarac teško ozlijeđen, žena preminula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nepuna 24 sata na hrvatskim prometnicama zabilježena su dva slučaja naleta vozila na pješaka. Jedan je završio smrtnim slučajem, a u drugom je pješak ostavljen s teškim ozljedama opasnim po život. Policija je pronašla vozača koji je pobjegao s mjesta nesreće U Sisku. U toj je nesreći teško ozlijeđen 81-godišnji muškarac.

U naletu automobila u Kaštelu Starom, na državnoj cesti D8, poginula je pješakinja, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska. Policija je dojavu zaprimila oko 11:50 sati te je u tijeku očevid.

Pročitajte i ovo Policija policija traži svjedoke Prometna kod Dugopolja: Motociklist sletio s ceste i poginuo Ilustracija U Zagrebu Udario djevojčicu na pješačkom pa otišao. Otac traži pomoć: "Molio bih ako je itko vidio vozača ili registarsku oznaku velikog heroja"

Zbog nesreće se prometuje jednim kolničkim trakom, a policija traži bilo kakve informacije o nesreći od mogućih očevidaca. Ako netko ima informacije o navedenoj nesreći, može ih prijaviti na broj telefona 192.

Naletio na pješaka pa pobjegao

Teške ozljede opasne po život zadobio je je 81-godišnjak na kojega je u u ponedjeljak u Sisku naletio nepoznati vozač koji je pobjegao s mjesta nesreće.

Sisačko-moslovačka policija izvijestila je u utorak da se nesreća dogodila u ponedjeljak oko 18:30 sati na kolniku Galdovačke ulice ispred kućnog broja 128. Očevidom je utvrđeno da je nepoznati vozač najvjerojatnije teretnim vozilom vozio prema Popovači te je zbog nekretanja sredinom prometne trake udario u 81-godišnjeg pješaka, koji se u istom smjeru kretao uz rub kolnika gurajući bicikl.

Nakon udara pješak je pao na kolnik, a vozač se nije zaustavio, nego je pobjegao s mjesta nesreće ne pružajući pomoć ozlijeđenom, kojem su u sisačkoj Općoj bolnici utvrđene teške ozljede opasne po život.

PU sisačko-moslavačka izvijestila je u utorak poslijepodne kako je pronađen vozač koji se dovodi u vezu s navedenom nesrećom i da je kriminalističko istraživanje nad istim u tijeku. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene