Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija raspisala tjeralicu za pljačkašem zaštitarom koji je ukrao više od milijun kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je danas raspisala tjeralicu za 36-godišnjim zaštitarom Tonijem Valjkom kojega sumnjiči za krađu više od milijun kuna iz poslovnice u Maksimirskoj ulici u Zagrebu.

Osim za tešku krađu, zaštitara tvrtke "Sokol Marić" sumnjiči se i za protupravno oduzimanje slobode 35-godišnje zaposlenice banke koju je u subotu oko 7,30 sati zatvorio u toalet, rekavši joj da je u tijeku pljačka, i odnio novac iz trezora. Zeposlenica je nakon pola sata uspjela nasilno otvoriti vrata i pozvati policiju koja za odbjeglim zaštitarom intenzivno traga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija ih traži Braća ubojice (13) i (11) ponovno haraju susjednom državom: Nisu prošla 24 sata od posljednjeg uhićenja, maloljetnici opet pobjegli Ilustracija Traje očevid Drama u Zagrebu: Oružjem prijetio djelatnici te opljačkao poštu

Na internetskim stranicama MUP-a i zagrebačke policije objavljena je i njegova fotografija, uz napomenu da bjegunac posjeduje oružje.

Neki mediji nagađaju da Valjku u bijegu pomaže nevjenčana supruga te da je u pljačku upletena još jedna osoba, no u policiji to nisu željeli komentirati.

Iz zaštitarske tvrtke kažu kako je Valjak dosad bio primjeren djelatnik koji je više puta nagrađivan za svoj rad, pa se nije moglo pretpostaviti da bi mogao počiniti pljačku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene