Ivan Antolić nestao je na festivalu (Foto: PU koprivničko-križevačka)
Ivan Antolić nestao je na festivalu (Foto: PU koprivničko-križevačka) Foto:PU koprivni?ko-križeva?ka

Ronioci su iz jezera Šoderica izvukli tijelo. Sumnjaju da je riječ o Ivanu Antoliću (32) koji je nestao u noći na subotu na festivalu RockLive.


Policija tek mora obaviti očevid koji će otkriti detalje tragedije. 

Kako doznajemo, obavit će se i obdukacija kako bi se utvrdio uzrok smrti. 

Vezani članci Nestao Ivan Antolić (Foto: Facebook) Ivana Antolića koji je nestao na festivalu kraj Koprivnice traže GSS i vatrogasci, a ronioci pretražuju jezero Šodericu Karlo Kurtanjek (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Još uvijek nema traga nestalom studentu. Karlova sestra: "Zovu nas nepoznati ljudi i govore da je živ i otet, a drugi da je mrtav''

Policija je prvu dojavu o nestanku mladića dobila u subotu oko 14 sati od Ivanove, kako doznajemo, nevjenčane supruge. Ivan se trebao vratiti kući, u Zagreb, ali nije došao. Policija je odmah krenula u potragu, a mladićev  nestanak službeno su prijavili otac i brat, koji je cijelo vrijeme bio s policijom dok su tražili Ivana. 

 "U traganje za nestalim uključeni su policijski službenici Policijske uprave koprivničko – križevačke, ronioci Interventne jedinice policije Policijske uprave, pripadnici Gorske službe spašavanja i pripadnici DVD-a Legrad", izvijestili su jutros u koprivničkoj policiji.

Ivan je u petak bio na RockLiveu festivalu koji se održavao na Šoderici.