Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GMO marihuana

Policija pronašla 17,6 kilograma skunka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pronađen je 31 paket umotan u široku ljepljivu traku kako se inače pakira skunk.

Policija je u srijedu oko 11,30 sati na graničnom prijelazu Klek, u osobnom vozilu albanskih registracija, pronašla veću količinu droge. Riječ je o genetski modificiranoj marihuani, tzv.skunku, a granična ju je policija PU dubrovačko-neretvanske otkrila u automobilu albanskih registracija kojim je upravljao 35-godišnji državljanin te zemlje.

Pročitajte i ovo Zapljena droge - 3 Nanjušio ih Policija sa službenim psom pretražila sumnjivi kamion na odmorištu: Pogledajte što su pronašli Ilustracija Drama u Dubrovniku Majka i dvoje djece pojeli gumene bombone pa završili u bolnici, istraga je u tijeku

Tijekom ciljane kontrole policijski pas za detekciju droga pozitivno je reagirao u prtljažnom dijelu vozila ispod stražnje klupe te je u jutarnjim satima u četvrtak temeljem sudskog naloga počela pretraga navedenog osobnog vozila, piše portal Dubrovački.hr.

78-godišnji starac krijumčario kokain u želucu

Pronađen je 31 paket umotan u široku ljepljivu traku kako se inače pakira skunk, a sadržavao je ukupno 17,649 kg droge. Vozač je zbog sumnje u počinjeno kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama uhićen i doveden u Villa Palmu na kriminalističku istragu.

Dubrovačka PU se tako može pohvaliti da je u samo dva dana otkrila više od 33 kg narkotika jer je početkom tjedna na GP Karasovići otkrivena pošiljka teža od 15 kg skunka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene