Obavijesti Video Pretražite Navigacija

13-godišnjakinja pobjegla od kuće zbog izrugivanja školskih kolega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je pronašla 13-godišnju djevojčica, kojoj se u petak izgubio svaki trag na području zagrebačkog Jaruna. Učenica 7a razreda OŠ "Vrbani" kući je u petak iz škole došla ranije, i ubrzo otišla na vožnju biciklom. Od tada je nitko nije vidio.

Otac Ivica kazao je da su ga oko 14 sati nazvali iz škole kako bi ga obavijestili da njegova kćerka nije bila na nastavi cijeli tjedan, osim na jednom satu informatike.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Slika nije dostupna tražili ju danima Policija pronašla nestalu djevojku u međimurskom šumarku: Razlog bijega problemi sa studiranjem?

Inače, tinejdžerica je puno vremena provodila na chatu, a vodila i svoj blog, pa su zabrinuti roditelji strahovali da je možda pobjegla s nekim koga je upoznala preko interneta.

Policija je danas pronašla nestalu djevojčicu koja je bila pomalo izgladnjela, ali uglavnom dobrog zdravstvenog stanja.

Čini se, barem tako tvrdi njezin otac, da je pobjegla od kuće jer se bojala kazne zbog neopravdanih sati, a s nastave je bježala jer su joj se u školi izrugivali, smatrajući je problematičnom.

Navodno je proteklih nekoliko dana spavala po tramvajima i prakovima, a njezin otac kaže da nema pojma odakle joj novac za proteklih nekoliko dana.

< slika_2>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene