Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tri kaznena djela

Policija riješila slučaj: Interventnog policajca u Gospiću teško je ozlijedila vozačica (19), ona i mladić se vratili po - retrovizor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija privela djevojku (19) koja je automobilom udarila interventnog policajca teško ga ozlijedila. Priveden je i muškarac (21) zbog nepružanja pomoći i sprječavanja dokazivanja. Oboje su iz Gospića i trenutno se nalaze u pritvoru.

Djevojku se sumnjiči da je 25. prosinca u 6:20 u Gospiću osobnim automobilom njemačkih registarskih oznaka prednjom desnom stranom automobila udarila 52-godišnjeg pješaka koji je hodao uz cestu. U policijskom priopćenju stoji da se djevojka kretala iz smjera Gospića prema Smiljanskom Polju te da nije vozila sredinom obilježene kolničke trake. 

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Nakon nesreće je s 21-godišnjim suvozačem pobjegla s mjestan nesreće, a da pješaku nisu pružili pomoć. O nesreći nisu obavijestili ni policiju iako su oboje bili svjesni da je ozlijeđen pješak. 

Nakon toga su se čak i vratili na mjesto nesreće "s ciljem prikrivanja prometne nesreće" te s ceste uklonili desni retrovizor koji je prilikom udarca otpao s automobila. 

Ozlijeđeni pješak, inače interventni policajac, teško je ozlijeđen i još se nalazi na liječenju u Općoj bolnici u Zadru. 

Protiv djevojke su podnesene tri kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu, po jedna zbog izazivanja prometne nesreće, nepružanja pomoći i sprječavanja dokazivanja. Protiv 21-godišnjaka su podnesene dvije kaznene prijave, zbog nepružanja pomoći i zbog sprječavanja dokazivanja. Oboje su predani pritvorskom nadzorniku. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene