Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginule dvije osobe

Završen očevid nesreće kod Bjelovara: Autom prešao na suprotni trak, poginuli muškarac i žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila detalje prometne nesreće koja se jutros dogodila na bjelovarskoj sjevernoj obilaznici u kojoj su poginule dvije osobe.

Policija je objavila da je 72-godišnji vozač automobilom, iz zasad neutvrđenih razloga, prešao na suprotni prometni trak i prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio teretnog vozila kojim je upravljao 36-godišnji vozač.

Pročitajte i ovo Policija Gužva u prometu Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine Ilustracija prometne nesreće Promet normaliziran Lančani sudar u zapadnom dijelu Zagreba

Nakon sudara osobni automobil je sletio na travnjak uz južni rub kolnika, a teretni automobil se zanio po kolniku i  sletio s kolnika.

Uslijed sudara su ostaci osobnog automobila oštetili teretno vozilo s priključnim vozilom kojim je upravljao 55-godišnji vozač, a koji se kretao iza osobnog automobila.

Na mjestu događaja su smrtno stradali 72-godišnji vozač i 50-godišnja putnica iz osobnog automobila.

Očevidom na mjestu događaja je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika ove policijske uprave. Naložena je obdukcija tijela poginulih osoba te su poduzete i ostale potrebne radnje radi utvrđenja svih okolnosti ovog događaja, stoji u priopćenju policije.

Dionica državne ceste D-28 bila je zatvorena za sav promet u vremenu od 7:40 sati do 14:45 sati te se promet odvijao zaobilaznim pravcima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene