Policijski očevid/Ilustracija (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)
Policijski očevid/Ilustracija (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)

U nedjelju oko 17 sati došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je poginula jedna osoba. Policija je objavila uzrok nesreće.


49-godišnji državljanin Rumunjske, upravljao je osobnim automobilom Passat, rumunjskih registarskih oznaka, krećući se autocestom iz smjera graničnog prijelaza Bajakovo u smjeru Županje.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Hrvoje Jelavić) Dijete teško ozlijeđeno u Rijeci: Autom ga na pješačkom udarila 31-godišnjakinja Prometna nesreća na A3 (Foto: PU brodsko-posavska) Policija objavila detalje tragedije na A3, podiže se kaznena prijava protiv 23-godišnjeg vozača

Prilikom prestrojavanja u prometnu traku nije se uvjerio da to može izvesti bez ugrožavanja ostalih sudionika u prometu te je došlo do udara kombi vozila u osobno vozilo.

Od posljedica prometne nesreće 49-godišnji vozač osobnog vozila smrtno je stradao, dok su putnici u osobnom vozilu također ozlijeđeni - jedan lakše i jedan teže.

U kombi vozilu talijanskih registarskih oznaka u kojem se nalazilo se pet državljana Srbije jedna osoba je teže ozlijeđena, dok su ostali putnici lakše ozlijeđeni.

Ozlijeđene osobe su prevezene u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima gdje im je ukazana liječnička pomoć.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila općinska državna odvjetnica.