Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završen očevid

Policija objavila detalje teške nesreće na Pagu u kojoj je poginula jedna osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom večeri i noći s nedjelje na ponedjeljak dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač kombi vozila, priopćeno je iz zadarske policije

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas na Pagu, smrtno je stradao 33-godišnji vozač kombija zadarskih registarskih oznaka, potvrđeno je iz Policijske uprave zadarske nakon dovršetka očevida. Obdukcija će biti obavljena u Općoj bolnici Zadar.

Policija je jutros dobila dojavu kako se na državnoj cesti DC 106 u Pagu dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

''Sumnja se kako je tijekom večeri i noći 19./20. rujna, u vremenu od 20:00 do 8:25 sati, došlo do prometne nesreće kada je vozač upravljajući kombi vozilom zadarskih registarskih oznaka, a krećući iz smjera Gorice prema Pagu najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine stanju i osobinama kolnika (kolnik mokar, zavoj) izgubio nadzor nad vozilom te sletio izvan ceste, uslijed čega se vozilo prevrnulo na krov u kanal oborinskih voda", stoji u policijskom izvještaju.

Policija će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene