Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba poginula

Policija objavila detalje strašne nesreće u Stankovcima: Trostruki sudar izazvao 57-godišnji vozač Opela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudar triju vozila, u kojemu je u ponedjeljak u Stankovcima poginuo 50-godišnji vozač Fiata Tipo, izazvao je 57-godišnji vozač Opela koji je u križanje ušao tako da nije propustio sva vozila, pri čemu je udario u Fiat koji je potom udario u metalnu ogradu.

Zadarska policija u utorak je predstavila rezultate očevida teške prometne nesreće te kriminalističkog istraživanja nad 57-godišnjim vozačem, koji je osumnjičen za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Pročitajte i ovo Stravična prometna nesreća kod Stare Gradiške - 1 Teška prometna nesreća Vozač kamiona bio je drogiran? Probio rampu na granici i pokosio kolonu vozila - među nastradalima i šestero djece Ilustracija krim istraživanje Teška nesreća: U naletu vozila jedna osoba poginula, vozač uhićen

Policija ga tereti da se oko 11 sati u Stankovcima, vozeći Opel daruvarskih registracija sporednom cestom, nije zaustavio na prometni znak "Obvezno zaustavljanje" te ušao u raskrižje, a da nije propustio sva vozila.

Pritom je udario u Fiat Tipo slatinskih oznaka koji je vozio 50-godišnjak.

Nakon sudara, Fiat udara u metalnu zaštitnu ogradu, a Opel se rotira na cesti te u njega udara teretno vozilo Mercedes zagrebačkih registracija.

U nesreći je poginuo 50-godišnji vozač Fiata, dok je 29-godišnja putnica u Opelu lakše ozlijeđena.

Uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu 57-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene