Muškarac (31) u petak iza 22 sata zaletio se u obiteljsku kuću u Sesvetama. Prije toga skrivio je još jednu nesreću, a zatim pobjegao.

Galerija


Policija je objavila detalje prometne nesreće kada se vozač BMW-a u petak u Sesvetama zabio u obiteljsku kuću.

Vezani članci U prometoj nesreći u Žminju poginuo muškarac - 4 Objavljeni detalji nesreće u kojoj je poginuo 32-godišnjak: Pretjecao automobil pa zapeo kotačem za rubnjak i sletio s ceste Kamion sletio s ceste u Lovreću - 4 Kamionom se zabio u kuću: Vozač prevezen u KBC Split, po cesti se rasule goleme bale papira

Muškarac (31) BMW je vozio Jelkovečkom ulicom. Na raskrižju s Bjelovarskom stao je na crvenom. Na zeleno svjetlo naglo je krenuo i izgubio nadzor nad vozilom.

"U naglom kretanju i skretanju u desno, a ujedno i uz namjerno postignutu gornju granicu dopuštenog broja okretanja motora prosklizali su mu zadnji kotači zbog čega je izgubio nadzor nad vozilom i sletio na parkiralište ispred kućnog broja 38A Bjelovarske ulice", kažu u zagrebačkoj policiji.

Ispred kuće je naletio na parkirani Renault, a zatim pobjegao. Oko 22:25, samo nekoliko minuta poslije, vozio se Sesvetskom ulicom. 

"Po dolasku do kućnog broja 74, uz najvjerojatnije neprilagođenu brzinu, u kočenju je prešao na prometnu traku za skretanje na krak 11 Kraljevački Novaki gdje je prednjim dijelom naletio na rubni kamen, a zatim u zadnji lijevi bočni dio osobnog automobila marke Seat Cordoba kojim je upravljala 44-godišnjakinja", kažu u policiji. 

BMW se odbacio na rubni kamen, a udario je i stup javne rasvjete i upravljačku kutiju semafora. Nakon toga je odbačen u zrak, pokupio ogradu, stablo, metalne stupove. Zaustavio se kad je naletio na obiteljsku kuću, na broju 82, u vlasništvu 77-godišnjakinje.

Auto se zapalio, a požar se proširio na kuću.

"Liječnička pomoć 31-godišnjaku je pružena u KBC-u Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen dok drugih ozlijeđenih osoba nije bilo", kažu u policiji.