Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvero ozlijeđenih

Policija objavila detalje teške nesreće kod Donje Bistre: Umirovljenik prešao u suprotni smjer pa poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija je objavila detalje nakon očevida teške prometne nesreće kod Donje Bistre u kojoj je poginula jedna osoba, a četiri su ozlijeđene.

Jedna osoba je poginula, a četiri su ozlijeđene u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 19:15 u blizini Donje Bistre, na cesti D1, poznatijoj kao Stara Zagorska.

Policijski očevid potrajao je do kasno u noć, a policija je utvrdila da je 73-godišnjak vozio VW krapinskih registracija u smjeru sjevera. Dolaskom do 13. kilometra navedene dionice, iz neutvrđenog razloga je prešao u suprotni smjer.

Došlo je do frontalnog sudara s Peugeotom zagrebačkih registracija kojeg je vozio 53-godišnji muškarac i koji je u zanošenju udario u Hyundai za čijim je upravljačem sjedio 39-godišnjak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZAVRŠIO U BOLNICI Strava na Cresu: Sudarili se Porsche i autocisterna, automobil je neprepoznatljiv, vozača morali izvlačiti vatrogasci

Od siline sudara na mjestu nesreće je poginuo 73-godišnjak koji je skrivio nesreću, dok su 53-godišnji i 39-godišnji vozač, kao i 29-godišnja i 50-godišnja putnice iz Peugeota zadobili lake tjelesne ozljede

Njegovo tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene