Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija nije znala da će Davor Zečević biti ubijen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija opovrgnula je kako je imala saznanja da se priprema ubojstvo Davora Zečevića - Zeca, kao što je objavljeno u nekim medijima.

Glasnogovornica PUZ-a Aleksandra Ljuba je na konferenciji za novinare istaknula kako mora javno demantirati podatak iz tiska da je policija imala saznanja o tome da će kazneno djelo biti izvršeno.

Pročitajte i ovo Policijska kontrola na granici NOVE MJERE Slovenija će zatražiti produljenje kontrole na granici s Hrvatskom Slika nije dostupna Benko: Nitko od privedenih u akciji Indeks nije se žalio

'To nije točno. Mi nismo imali nikakva saznanja da će se ubojstvo dogoditi', rekla je Ljuba dodavši kako je intenzivna kriminalistička obrada slučaja u tijeku te da drugih informacija o tom slučaju nema. 

>> Zečevićeva likvidacija profesionalno odrađen 'posao' 

>> Balaban bez komentara na ubojstvo Zečevića

Zečević, koji je bio jedan od optuženika iz tzv. zločinačke
organizacije, ubijen je u subotu oko 21 sat na parkiralištu ispred zgrade u ulici Remetski Kamenjak 2 u Zagrebu. Bio je na izdržavanju devetogodišnje zatvorske kazne zbog trgovine drogom, a u vrijeme kada je ubijen bio je pušten na vikend iz kaznionice u Lepoglavi.

U jednom dnevnom listu objavljeno je kako je policija najmanje mjesec dana znala da se priprema likvidacija Davora Zečevića-Zeca. Iznose se i tvrdnje kako je ravnatelj policije Marijan Benko u PU zagrebačku poslao unutarnju kontrolu koja bi trebala utvrditi zašto Zečević na dopustu nije bio pod nadzorom policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene