Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nalaz obdukcije

Muškarac koji je umro u narodnjačkom klubu je UBIJEN!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Smrt starijeg muškarca u narodnjačkom klubu u mjestu Jušići pored Opatije, izazvana je nasilnim putem, utvrdila je policija.

Policija je sa zamjenicom državne odvjetnice obavila očevid na mjestu događaja u Jušićima u kojem je jučer oko 4 sata ujutro umro 55-godišnjak iz Matulja.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno

>> Muškarac preminuo u noćnom klubu pored Rijeke

Obdukcijom na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci utvrđeno je kako je smrt 55-godišnjaka nasilna. U istom događaju teško je ozlijeđen i 35-godišnjak s područja Matulja, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan u KBC Sušak, izvijestila je PU primorsko-goranska.

Policija u konzultaciji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavlja s kriminalističkim istraživanjem, kako bi se razjasnile okolnosti događaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene