Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija i dalje traga za 33-godišnjim državljaninom BiH koji je u subotu pobjegao iz policijskog automobila u Požegi. Također se traga za zatvorenikom koji je pobjegao iz sisačakog zatvora.


Policija i dalje intenzivno traga za muškarcem koji je u subotu pobjegao prilikom prevoženja u zatvor u Požegi, potvrđeno je za Dnevnik.hr u PU požeško-slavonskoj.

Vezani članci Policija, Ilustracija (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Na tribinama stadiona u Borovu naselju neprimjereni grafiti: ''To je provokacija uoči braniteljskog turnira'' Ilustracija (Foto: Getty Images) Za ovjeru se poslužila suprugovom diplomom: Kaznena prijava protiv učiteljice koja se zaposlila pomoću krivotvorine

'U subotu, 9. srpnja 2016. godine, oko 15 sati u Požegi u Dubrovačkoj ulici, djelatnici Policijske uprave brodsko-posavske prevozili su u Kaznionicu i zatvor u Požegi (ekstradicijski pritvor) 33-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine koji je temeljem međunarodne potrage uhićen prilikom pokušaja izlaska iz RH na graničnom prijelazu u Slavonskom Šamcu.

U jednom trenutku on je iskočio iz službenog vozila te se udaljio u nepoznatom smjeru. Policijski službenici intenzivno tragaju za 33-godišnjakom', priopćili su u subotu iz policije.

Također, u sisačkoj policiji potvrđeno je kako se još traga za Damirom Šišakovićem koji je u subotu pobjegao iz zatvora u Sisku. Slučaj je, kažu u nadležnosti ministarstva pravosuđa.