Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Na Sigečici

PUCNJAVA U ZAGREBU Ubijen brat ličkog ugostitelja Macole

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mrtvo tijelo muškarca pronađeno je u zagrebačkom naselju Sigečica u četvrtak iza 21 sat u Lopudskoj ulici. Doznajemo da je riječ o bratu poznatog poduzetnika i vlasnika restorana Macola s kojim smo i razgovarali.

Muškarac (53) pronađen na cesti je ubijen vatrenim oružjem, navode u policiji. Počinitelj je nepoznat i za njime se traga, a kriminalistička istraga je u tijeku. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Ivan Bulj izišao iz zatvora Ubojica na slobodi Ivan Bulj, koji je prije 22 godine ubio 17-godišnju Anđelu, izišao iz zatvora: "Nevin sam. Svakako ću se vratiti u Sinj''

Doznajemo kako je ubijeni muškarac Franja Orešković – Macola, odnosno brat poznatog ličkog poduzetnika Željka Oreškovića – Macole. To nam je potvrdio i sam Željko Macola koji je šokiran i potresen smrću brata.

'Ne znam što se dogodilo. Najmlađi brat je otišao u Zagreb. S Franjom nisam razgovarao o tome što radi, družio se s mnogim ljudima', kazao je Željko Orešković-Macola. 

Portal Lika online piše da je ubijeni Franja bio u nekoliko navrata sudionik incidentnih situacija.

Stanari Sigečice su kazali da se prije pronalaska tijela u uskoj ulici navodno čuo pucanj, a u blizini je viđen i muškarac u trku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene