Mrtvo tijelo muškarca pronađeno je u zagrebačkom naselju Sigečica u četvrtak iza 21 sat u Lopudskoj ulici. Doznajemo da je riječ o bratu poznatog poduzetnika i vlasnika restorana Macola s kojim smo i razgovarali.


Muškarac (53) pronađen na cesti je ubijen vatrenim oružjem, navode u policiji. Počinitelj je nepoznat i za njime se traga, a kriminalistička istraga je u tijeku. 

Vezani članci Sjekira, ilustracija Užas u Međimurju: Muškarci se posvađali u trgovini pa stariji na mlađeg nasrnuo - sjekirom! Uhićen je zbog pokušaja ubojstva Policija pronašla tijelo u dvorištu obiteljske kuće Detalji brutalnog ubojstva: Sin se posvađao s majkom pa uzeo nož i počeo je ubadati...

Doznajemo kako je ubijeni muškarac Franja Orešković – Macola, odnosno brat poznatog ličkog poduzetnika Željka Oreškovića – Macole. To nam je potvrdio i sam Željko Macola koji je šokiran i potresen smrću brata.

'Ne znam što se dogodilo. Najmlađi brat je otišao u Zagreb. S Franjom nisam razgovarao o tome što radi, družio se s mnogim ljudima', kazao je Željko Orešković-Macola. 

Portal Lika online piše da je ubijeni Franja bio u nekoliko navrata sudionik incidentnih situacija.

Stanari Sigečice su kazali da se prije pronalaska tijela u uskoj ulici navodno čuo pucanj, a u blizini je viđen i muškarac u trku.