Mrtvo tijelo muškarca pronađeno je u zagrebačkom naselju Sigečica u četvrtak iza 21 sat u Lopudskoj ulici. Doznajemo da je riječ o bratu poznatog poduzetnika i vlasnika restorana Macola s kojim smo i razgovarali.


Muškarac (53) pronađen na cesti je ubijen vatrenim oružjem, navode u policiji. Počinitelj je nepoznat i za njime se traga, a kriminalistička istraga je u tijeku. 

Vezani članci Zgrada u kojoj je pronađena ubijena žena - 5 Policija objavila detalje ubojstva njemačke državljanke na Krku: Priveli muškarca (46) Douglas Cane osuđen na 25 godina zatvora - 2 Vrhovni sud potvrdio presudu Britancu koji je osuđen na 24 godine zatvora zbog ubojstva na plaži Zrće

Doznajemo kako je ubijeni muškarac Franja Orešković – Macola, odnosno brat poznatog ličkog poduzetnika Željka Oreškovića – Macole. To nam je potvrdio i sam Željko Macola koji je šokiran i potresen smrću brata.

'Ne znam što se dogodilo. Najmlađi brat je otišao u Zagreb. S Franjom nisam razgovarao o tome što radi, družio se s mnogim ljudima', kazao je Željko Orešković-Macola. 

Portal Lika online piše da je ubijeni Franja bio u nekoliko navrata sudionik incidentnih situacija.

Stanari Sigečice su kazali da se prije pronalaska tijela u uskoj ulici navodno čuo pucanj, a u blizini je viđen i muškarac u trku.