Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrđeno

Policija istražuje poslovanje Badela 1862

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija istražuje navodne nepravilnosti u Badelu 1862, potvrdila je danas Hini glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Aleksandra Ljuba, a posjet policije potvrdili su i iz Badela.

Ne želeći otkriti nikakve pojedinosti o policijskoj istrazi, glasnogovornica je rekla da 'policija po nalogu nadležnog državnog odvjetništva u Badelu provodi izvide zbog sumnji u nezakonitosti'. Iz Badela pak u priopćenju ističu da je 'policija danas posjetila tvrtku isključivo u namjeri obavještavanja kako je podnijeta anonimna kaznena prijava povezana s poslovanjem društva, te sukladno tome, tražila odgovarajuću dokumentaciju'. U priopćenju Badela ocjenjuje se kako su 'kontinuirani pritisci i istupi predstavnika grupice dioničara, bivših menadžera, posljednjih dana itekako povezani s Glavnom skupštinom društva, a sve s ciljem da se diskreditira rad Uprave Badela 1862 na čelu sa predsjednikom Uprave Antom Perkovićem'.

Pročitajte i ovo Odbjegli vlak u Indiji Pokrenuta istraga VIDEO Odbjegli vlak jurio 70 kilometara bez vozača Slika nije dostupna U slučaju 'Maestro' ponovno svjedočio predsjednik HFP-a

Mediji, pak, javljaju da je krim-policija danas ušla u Badel i ured predsjednika Uprave Ante Perkovića protiv kojeg je nedavno je zagrebačkom Županijskom državnom odvjetništvu podnesena anonimna kaznena prijava u kojoj se tereti da je sklapanjem brojnih štetnih ugovora oštetio tvrtku za 50 milijuna kuna. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene