Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazneno djelo

Policija istražuje eksploziju pred Porscheovim salonom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija izvijestila je poslijepodne da je netko, vjerojatno eksplozivnim sredstvom, u Škorpikovoj "oštetio nekoliko parkiranih automobila tvrtke iz Zagreba", a mediji su objavili da se radi o salonu Porsche Inter Auta.

U subotu, 4. siječnja oko 20,30 sati nepoznati je počinitelj najvjerojatnije eksplozivnim sredstvom oštetio nekoliko parkiranih osobnih automobila tvrtke iz Zagreba u Škorpikovoj, kaže se u priopćenju u kojemu se napominje da je to policiji prijavljeno u nedjelju, 5. siječnja, te da materijalna šteta nije utvrđena. Navodi se i da je riječ o kaznenom djelu dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaznena prijava Na aerodromu u Zadru uhvaćeno dvoje mladih Rusa: Policija odmah posumnjala da nešto nije u redu Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene

Bačena eksplozivna naprava pred autosalon

Portali su objavili da je šteta veća od milijun kuna, da su oštećena četiri automobila te da se pregledavaju snimke nadzornih kamera. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene