Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

29-godišnji muškarac otprije poznat policiji zbog krađa dao su u bijeg po cijelom Zagrebu koristeći javni prijevoz.


Naime, policija je u srijedu oko 14.30 uočila muškarca kojeg otprije traži zbog teške krađe kako ulazi u 'caddy' zagrebačkih registracija. Odmah su mu prišli i kad su ga krenuli legitimirati 29-godišnjak je automobilom otvorenih vrata krenuo unatrag pri čemu je lakše ozlijedio policajca.

>> Lopova zarobio štapom za hodanje

Vezani članci Dijete, ilustracija Strava u BiH: Pala skupina kriminalaca koji su djecu tjerali da prose po zemlji Blokirao tramvajsku prugu u Gračanima 01 Vlasnik zemljišta u Gračanima nakratko blokirao tramvajsku prugu: "Zatvorit ćemo prolaz ako nas Grad ne pozove na sastanak"

Oni su ipak potrčali za njim, no 29 godišnjak se vožnjom u 'rikverc' dovezao do parkirališta u Šeferovoj te pobjegao u smjeru Maksimirske. Sjeo je na prvi tramvaj koji je došao, radilo se o liniji 17, te je uspješno izbjegavao policajce sljedećih dva i pol sata kad su ga uspjeli locirati na okretištu u Prečkom. Policija je  upala u tramvaj i privela ga.

'Prilikom uhićenja pružao je otpor pokušavajući se istrgnuti. Nad njim su uporabljena sredstva prisile nakon čega je odvezen u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje', priopćila je zagrebačka policija.