Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vješti kradljivac

Policija dva i pol sata hvatala kradljivca u tramvaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
29-godišnji muškarac otprije poznat policiji zbog krađa dao su u bijeg po cijelom Zagrebu koristeći javni prijevoz.

Naime, policija je u srijedu oko 14.30 uočila muškarca kojeg otprije traži zbog teške krađe kako ulazi u 'caddy' zagrebačkih registracija. Odmah su mu prišli i kad su ga krenuli legitimirati 29-godišnjak je automobilom otvorenih vrata krenuo unatrag pri čemu je lakše ozlijedio policajca.

Pročitajte i ovo Baška Voda Presedan u tužiteljstvu Prljavim novcem kupio stan u Baškoj Vodi: Bivšem općinskom načelniku blokirana nekretnina Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska zastoji i gužve FOTO Kaos u prometu u Zagrebu: Tramvaj iskliznuo iz tračnica

>> Lopova zarobio štapom za hodanje

Oni su ipak potrčali za njim, no 29 godišnjak se vožnjom u 'rikverc' dovezao do parkirališta u Šeferovoj te pobjegao u smjeru Maksimirske. Sjeo je na prvi tramvaj koji je došao, radilo se o liniji 17, te je uspješno izbjegavao policajce sljedećih dva i pol sata kad su ga uspjeli locirati na okretištu u Prečkom. Policija je  upala u tramvaj i privela ga.

'Prilikom uhićenja pružao je otpor pokušavajući se istrgnuti. Nad njim su uporabljena sredstva prisile nakon čega je odvezen u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje', priopćila je zagrebačka policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene