Zadarska policija, ilustracija (Foto: Dino Stanin/PIXSELL)
Zadarska policija, ilustracija (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Muškarci od 30 i 24 godine potukli su se u Zadru. Jedan je izvadio nož, a sukob je pokušala spriječiti žena koje je pritom lakše ozlijeđena. Policija ih je privela. Priveli su i ženu jer se otkrilo da je sa starijim muškarcem prijetila mlađem.


"Policijski službenici Druge policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad tri osobe koje se sumnjiči za više kaznenih djela: teška tjelesna ozljeda u pokušaju, tjelesna ozljeda, prijetnja i oštećenje tuđe stvari", kažu u zadarskoj policiji. 

Vezani članci Policija, ilustracija Policija otkrila lopove koji su iz pošte u Zadru ukrali više od 100.000 kuna, serijski kradljivci operirali diljem obale Ispitan A.V., aktivni pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko Uhićenom specijalcu iz ATJ Lučko određeno 30 dana istražnog zatvora, aktivno iznosio obranu

U Ulici Hrvatskog sabora u Zadru u srijedu oko 23:45 potukla su se dvojica muškaraca u dobi od 30 i 24 godine. Stariji je mlađeg napao nožem. Sukob je pokušala spriječiti žena (28). Mlađi muškarac pritom ju je udario te lakše ozlijedio. 

Mladić je tada sjeo u auto i krenuo prema starijem muškarcu i ženi. Nije ih uspio ozlijediti, ali mu je stariji muškarac zato oštetio auto.

Policija je potom otkrila kako su muškarac (30) i žena (28) prethodno prijetili mlađem muškarcu. .

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem 24-godišnjaka se sumnjiči za kaznena djela teška tjelesna ozljede u pokušaju te tjelesna ozljeda, dok se 30-godišnjaka sumnjiči za kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i oštećenja tuđe stvari", kažu u policiji i dodaju da se za kazneno djelo prijetnje sumnjiče i muškarca (30) i ženu (28), koja je ujedno i policijska službenica. 

"S obzirom na to da je 28-godišnjakinja policijska službenica koja je bila izvan službe, ona je odmah udaljena iz službe te je protiv nje podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka", rekli su u zadarskoj policiji.

Sve troje su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.