Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policajci vezali i pretukli mladića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nisam znao što se događa. Šamarali su me, hvatali rukom za vrat i pribijanje uza zid. Stavilisu mi lisice na ruke straga. Udarali po vratu dok su me privodili preko Stradun kao najvećeg kriminalca. Ošamarili su me i u postaji. Došlo mi je da plačem.Osjećao sam se poniženo. Nije mi jasno zbog čega su me priveli i tukli, ispričao je Milo Saltarić(22) iz Dubrovnika, nad kojim su intervenirali policajci u utorak oko 1 sat u kafiću Afrika.

Pio je s prijateljem u kafiću, kako kaže Milo, kada su ušla dvojica policajaca, piše dubrovniknet.hr. 

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Jedan od njih ga je gurnuo, na što je Milo upitao zašto ga gura. Policajac mu je kazo da je bezobrazan. Potom ga je izveo na ulicu gdje su ga obojica pretresli. Usto su mu prietili i nastavili ga udarati.

U postaji su mu pokidali osobnu iskaznicu. Zaprijetili su mu da će ga prijaviti i za oštećenje iskaznice. Na njegovo traženje odveden je na Hitnu pomoć. Zbog stresa pregledan je u psihijatrijskoj ambulanti. Lliječnica je propisala uzimanje sredstava za smirenje.

Saltarića nisu tukli policajci. Priveden je zbog narušavanja javnog reda i mira odnosno vrijeđanja policajaca. Bio je pod utjecajem alkohola te mu je izmjereno 1,12 promila, kazao je zamjenik načelnika PU dubrovačko-neretvanske Ivan Kukrika. 

Milo je podnio predstavku unutarnjoj kontroli dubrovačke policije zbog postupanja policajaca. Očekuje se njezin nalaz.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene