Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mjesec dana istražnog zatvora

Policajci osumnjičeni za udruživanje s dilerima zadržani su u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudac istrage Županijskoga suda u Rijeci Duško Tišma odredio je da se četvorica policajaca iz istarske Policijske uprave koji su osumnjičeni za suradnju s dilerima droge i jedan diler zadrže u istražnom zatvoru mjesec dana te im je odredio jamčevinu koja može zamijeniti istražni zatvor.

Po priopćenju Županijskoga suda u Rijeci, u istražnom zatvoru ostaju Amir Jusufović zvan Djuzi iz Medulina, Sebastian Ivančić zvan Sebi iz Pule, Goran Frančula iz Pule, Željko Radolović iz Marčane s boravištem u Puli i Krešimir Ćorluka zvan Ćoki iz Pule.

Sumnjiči ih se za zločinačko udruživanje, primanje i davanje mita te neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

FOTO Uhićeni policajci: Osumnjičeni da su primali mito i štitili dilere!

Pročitajte i ovo Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge

Jusufović, Ivančić, Radolović i Ćorluka su policijski službenici koji su odmah nakon uhićenja jučer suspendirani te im, usporedno s pravosudnim postupkom, slijedi disciplinski postupak.

Istražni zatvor im je određen na temelju prijedloga Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) zbog sprječavanja utjecaja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja kažnjivog djela.

Jusufoviću je određena jamčevina od 800.000 kuna, Ivančiću, Radoloviću i Ćorluki po 350.000 te Frančuli od 150.000 kuna. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene