Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlouporaba položaja

Policajac uhićen zbog krivotvorenja dokumenata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
35-godišnji policajac splitsko-dalmatinske Policijske uprave uhićen je i priveden istražnome sucu zbog sumnje da je zloupotrijebio položaj i ovlasti te krivotovorio službene isprave tako što bi prisvajao novac i bankovne kartice osoba zadržanih u sklopu redovitoga policijskog postupka, priopćila je splitska policija.

Prema policijskim navodima, 35-godišnjak je kaznena djela počinio ovog mjeseca kao ovlaštena osoba - policajac raspoređen na poslove osiguranja u prostorijama za zadržavanje, te je oduzimao predmete od osoba zadržanih u sklopu redovitoga policijskog postupka i krivotvorio potvrde o njihovu oduzimanju na štetu tih osoba.

Pročitajte i ovo Uhićenje, ilustracija Na Trešnjevci Uhićen bjegunac s Interpolove tjeralice: Policajcima dao dokumente, no nešto im je bio sumnjivo... Ilustracija ''Banksy'' u Zaragozi Policija razbila kriminalnu grupu koja je krivotvorila i prodavala radove najpoznatijeg nepoznatog umjetnika na svijetu

Također je utvrđena sumnja da je neovlašteno istupao kao navodni prometni policajac splitsko-dalmatinske Policijske uprave iako je premješten iz postaje prometne policije, izvijestila je splitska policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene