Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Noćas oko 2,10 sati u Oštarijama u općini Josipdol nakon sudara s osobnim automobilom smrtno je stradao policijski djelatnik Policijske postaje Ogulin, Davor Udiković (36), na službenom motociklu marke "BMW".


Istražni sudac Ivan Perković, koji je bio na očevidu, rekao je da se sudar dogodio kada se policajac na motociklu pretječući osobni automobil na punoj crti, sudario s vozilom, te odletio prema kući ispred koje se nalazio stup u koji je udario.

Vezani članci Teška nesreća kod Trilja Teška nesreća blizu Trilja: Motociklist poginuo u sudaru s automobilom Stjepan Simović Šef dubrovačkih vatrogasaca pijan skrivio nesreću, iz HVZ-a ljutiti: "Ovo je još jedan dokaz što može izazvati neodgovorno ponašanje"

Udiković je od zadobivenih ozljeda preminuo u Općoj bolnici Ogulin, a sudac Perković zatražio je obdukciju s analizom moguće alkoholiziranosti preminulog policajca.

"Nesreća se dogodila na dijelu ceste s blagim zavojem, gdje je preglednost dobra. Tragovi i dokazi tek trebaju pokazati je li bila riječ o prekoračenju brzine sudionika nesreće, nepravilnom pretjecanju ili nećem trećem", rekao je sudac Perković.

Kako je priopćila policija, osobni automobil koji je sudjelovao u nesreći bio je "passat" novogradiških registracijskih oznaka kojim je upravljao 33-godišnji vozač iz Okučana.