Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poginuo policajac pretječući na punoj crti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas oko 2,10 sati u Oštarijama u općini Josipdol nakon sudara s osobnim automobilom smrtno je stradao policijski djelatnik Policijske postaje Ogulin, Davor Udiković (36), na službenom motociklu marke "BMW".

Istražni sudac Ivan Perković, koji je bio na očevidu, rekao je da se sudar dogodio kada se policajac na motociklu pretječući osobni automobil na punoj crti, sudario s vozilom, te odletio prema kući ispred koje se nalazio stup u koji je udario.

Pročitajte i ovo Ilustracija 24-godišnji recividist Uhićen motorist u čijoj je potjeri stradao policajac: Ima čak 62 prijave zbog 154 prometna prekršaja Frontalni sudar u Varaždinu završio očevid FOTO Doznajemo detalje frontalnog sudara u Varaždinu, auto vozio maloljetnik

Udiković je od zadobivenih ozljeda preminuo u Općoj bolnici Ogulin, a sudac Perković zatražio je obdukciju s analizom moguće alkoholiziranosti preminulog policajca.

"Nesreća se dogodila na dijelu ceste s blagim zavojem, gdje je preglednost dobra. Tragovi i dokazi tek trebaju pokazati je li bila riječ o prekoračenju brzine sudionika nesreće, nepravilnom pretjecanju ili nećem trećem", rekao je sudac Perković.

Kako je priopćila policija, osobni automobil koji je sudjelovao u nesreći bio je "passat" novogradiških registracijskih oznaka kojim je upravljao 33-godišnji vozač iz Okučana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene