Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija na D8

Policajac na motoru poginuo na putu prema natjecanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski policajac Šime Buzov poginuo je u petak poslijepodne u padu s motocikla na Jadranskoj magistrali dok se vozio na natjecanje u spretnoj vožnji policijskih motociklista iz cijele Hrvatske, izvijestio je MUP.

Buzov, policajac iz splitske postaje prometne policije, stradao je u 16:25 sati, izgubivši nadzor nad motociklom kojim se kretao državnom cestom D8 na dionici Rovanjska-Starigrad.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

"Stradali policajac je putovao na natjecanje u spretnoj vožnji policijskih motociklista iz cijele Hrvatske, koje se uoči Dana policije održava u Puli. Policijski službenici sudionici natjecanja odlučili su ipak održati natjecanje u čast pokojnom kolegi Šimi", priopćio je MUP.

Na dan pogibije Buzov dobio je zahvalnicu v.d. načelnika splitsko-dalmatinske policije Marka Srdarevića. "Zahvalnica mu je dodijeljena jer je iskazanom samoinicijativnošću, profesionalnošću i dodatnim osobnim angažmanom postigao iznimne rezultate u radu te je na taj način značajno doprinijeo podizanju razine kvalitete policijskog posla i ugleda policije u cjelini", stoji u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene