Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

Policajac na godišnjem zadobio frakturu lubanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer ujutro oko 8 sati Hitna pomoć iz Trogira izvijestila je policiju kako je pomoć zbog težih ozljeda glave tijekom noći zatražio 32-godišnji Mirko Ante B. iz Trogira.

Utvrđeno je potom da je Mirko, inače trogirski policijac koji je bio van službe, na godišnjem odmoru, imao prometnu nesreću.Oko ponoći se u Ulici Kralja Tomislava u Trogiru, vozeći motocikl gillero sudario s Fiatom BiH registarskih oznaka za čijim se upravljačem nalazio 29-godišnji Mario P.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Ilustracija Lakše je ozlijeđen Policajac neoprezno uletio u zavoj pa službenim automobilom sletio s ceste

Vozač Fiata oduzeo je prednost motociklu, ali kako policajac u početku nije mislio da je teže ozlijeđen, dogovorio se s Mariom da ne zovu policiju na očevid.Međutim, kako mu se stanje tijekom noći pogoršalo, zatražio je liječničku pomoć na Hitnoj pomoći.

Konstatirali su mu tešku ozljedu, frakturu lubanje. 32-godišnji policajac zadržan je na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Split, nije životno ugrožen. (VLM Agencija)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene