Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mjesec dana ga tražili

Policajac autom pregazio ujaka i pustio ga da umre

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac iz PU virovitičko-podravske automobilom je naletio na svog 61-godišnjeg ujaka, na mjestu ga usmrtio i pobjegao s mjesta nesreće.

Policajac je naletio na pješaka u mjestu Valenovac. Umjesto da mu pomogne, pobjegao je s mjesta nesreće. Neslužbeno saznajemo kako je usmrtio vlastitog ujaka.

Pročitajte i ovo Screenshot Užas u Poljskoj! Automobilom pokosio masu ljudi koji su čekali tramvaj, među 19 ozlijeđenih su i djeca Alkohol - 1 Žalio se Policija pješaku oduzela vozačku dozvolu jer je malo popio: "Nije vozio niti je izlazio iz automobila. Samo je pješačio"

Teška prometna nezgoda dogodila se 7. siječnja, a policijska uprava Osječko-baranjska u međuvremenu je intenzivno tragala za počiniteljem. Pregledali su 200 automobila, a deset je osoba ispitano na poligrafu.

>> Drniš: Policijska 'marica' usmrtila pješaka

'42-godišnji djelatnik PU virovitičko-podravske, zbog sumnje da je odgovoran za tešku prometnu nesreću, priveden je u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku te je udaljen iz službe iz PP Našice', potvrdio je Marko Ćaleta, glasnogovornik PU osječko-baranjske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene