Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen

Strava u Selcu: Nasrnuo na djevojku, ona se onesvijestila pa je pokušao silovati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (33) prišao je 13. srpnja navečer djevojci (18) na autobusnom stajalištu na Jadranskoj magistrali u Selcu. Nasrnuo je na nju.

Djevojka se zatim onesvijestila. Napasnik je to htio iskoristiti kako bi je silovao, no djevojka se navodno tada osvijestila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne pamte ovakav slučaj Čak 47 ovaca stradalo nakon udara groma u stado na Braču, traga se za ostalima Slika nije dostupna brani se sa slobode Oglasio se nositelj liste Živog zida Dominik Vuletić, koji je prijavljen za bludne radnje nad 20-godišnjakinjom: "Nisam kriv!"

Odgurnula je bludnika i obukla se. No on nije odustajao, ponovno joj se približio, ali je konačno odustao nakon što ga je djevojka uhvatila za vrat, piše Novi list

Napadača su uhitili. Terete ga za kazneno djelo bludne radnje. Priveli su ga na ispitivanje u riječko Općinsko državno odvjetništvo. Navodno je poricao je da je počinio seksualni delikt za koji se tereti. Nakon toga je priveden pred suca istrage Županijskog suda u Rijeci, koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti kazneno djelo.

Tužiteljstvo je tražilo da mu se odredi istražni zatvor. Navodno je od 2005. do 2016. čak osam puta osuđivan za imovinske delikte, ali i za kaznena djela s elementima nasilja: razbojništva i nanošenja teške ozljede. Izvori bliski sudu navode da su mu sedam puta izricane bezuvjetne kazne zatvora, piše Novi list. 

Muškarac je prijavljen u Zagrebu, inače radi u Njemačkoj, no ovo ljeto u Selcu prodaje ribu. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene