Policija je objavila snimku na kojoj se vidi kako upadaju u stan dok dvojica muškaraca u njemu spavaju te ih uhićuju na prepad. Uhićeni su u sklopu velike akcije u kojoj je palo desetero ljudi koji su se udružili i na području Osijeka i okolice prodavali kokain, marihuanu, amfetamin i MDMA.

Galerija


Osječka policija objavila je snimku uhićenja osječkih dilera u raciji u utorak. Uhićeno je deset osoba, a za šest je USKOK zatražio određivanje istražnog zatvora.

Vezani članci Žarko Tušek Tušek na nastavku snimke govori o Vladi: ''Ima tu sva, kaj bi ih pol odmah prebrisal'' U Osijeku pronađeno tijelo žene u kući - 8 U kući u Osijeku pronađeno tijelo žene, policija utvrđuje je li riječ o ubojstvu

Desetero hrvatskih državljana, u rasponu od 23 do 50 godina starosti, sumnjiči se za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama u sastavu zločinačkog udruženja. Proizvodili su i prodavali kokain, marihuanu, amfetamin i MDMA na području Osijeka i okolice.

Policija je objavila snimku na kojoj se vidi kako upadaju u stan dok dvojica muškaraca u njemu spavaju te ih uhićuju na prepad.