Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Krvavi vikend na cestama: Kod Šišana i u Zagrebu poginuli vozači, u Zaboku suvozač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač osobnog automobila pulskih registracijskih oznaka sinoć je oko 21 sat preminuo nakon što je vozeći cestom od naselja Šikići prema Šišanu automobilom udario u zid i dvorišna vrata obiteljske kuće kod Šišana, izvijestila je PU istarska

Vozač je preminuo na mjestu nesreće, a suvozač je s težim ozljedama prevezen u pulsku bolnicu i izvan je životne opasnosti.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na A3 prometne kod Nove Gradiške Policija objavila kako je došlo do kaosa na A3: U devet nesreća sudjelovala čak 22 vozila Slika nije dostupna Očevid u tijeku Tragedija u Osijeku: Vlak udario u automobil, vozač poginuo na licu mjesta

Na mjestu nesreće prizor je stravičan - automobil je gotovo potpuno smrskan nakon što je razbio ogradu i srušio dio zida te uletio u dvorište. Nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste, stotinjak metara nakon ulaza u Šišan. Prema riječima pomoćnika načelnika Prometne policije Igora Košare poginula je mlađa muška osoba, a njegov suvozač je ozlijeđen i prevežen u pulsku Opću bolnicu.

'Automobil je, krećući se iz smjera Pule, izletio s ceste i zabio se u ogradu kuće na adresi Montiron 29. Vatrogasci su morali izrezati lim automobila kako bi unesrećene mladiće izvukli. Okolnosti nesreće i identitet poginulog vozača se još uvijek utvrđuju', rekao je Košara.

Cesta Šikići-Šišan je nešto iza pola noći ponovno otvorena za promet. Na uviđaju je, uz policiju, bio i državni odvjetnik Edi Putigna.

Zabok: zbog krivoga pretjecanja poginuo suvozač

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21,45 sati na autocesti Zagreb-Macelj kod Zaboka, smrtno je stradao 46-godišnji muškarac iz Stubičkih Toplica, doznaje se u krapinsko-zagorskoj Policijskoj upravi.

Poginuli L.H. sjedio je na mjestu suvozača u automobilu 37-godišnjega vozača M.J. koji je pretjecao automobil kojim je upravljao 35-godišnji slovenski državljanin.

Budući da nije uspio preteći automobil, a zbog prevelike brzine nije mogao ni usporiti, M.J. je prednjim desnim dijelom svoga automobila udario u stražnji lijevi dio automobila kojega je pretjecao.

Oba automobila tom su prilikom sletjela s kolnika u odvodni kanal. Na mjestu nesreće suvozač je podlegao teškim ozljedama, vozač je zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, a slovenski državljanin lakše je ozlijeđen.

Zagreb: Mladić poginuo u prometnoj nesreći

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros, oko 2,45 sati u Heinzelovoj ulici, smrtno je stradao 26-godišnji mladić, a još dvojica bore se za život, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Ivica S., vozač automobila marke Alfa Romeo zagrebačkih registracijskih oznaka vozio je Heinzelovom ulicom u smjeru juga, a nakon prolaska kroz križanje s Planinskom ulicom sletio je s ceste, udario u rubni kamen i udario u stablo.

Tada su od siline udarca iz vozila ispali 19-godišnji Domagoj K. i 21-godišnji Almir M., koji su zadobili ozljede opasne po život, te 16-godišnjak koji je teško ozlijeđen.

Vozač je preminuo na mjestu prometne nesreće, a putnicima je pružena pomoć u KBC Zagreb, KB Dubrava i Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene