Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poginuo u sudaru s autobusom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sudaru autobusa i “mercedesa” na Jadranskoj aveniji kod Sveučilišne bolnice jučer nešto poslije 22 sata poginuo je muškarac koji je bio u “mercedesu”, a dvoje njegovih suputnika, muškarac i žena, teško je ozlijeđeno.

Nesreća se dogodila kad je vozač “mercedesa” registracijskih oznaka ZG 232 RH, koji se kretao iz smjera Karlovca prema Zagrebu, iz zasad neutvrđenog razloga izgubio kontrolu nad automobilom i izletio iz svoga voznog traka. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Autobus je na pregledu Policija objavila detalje strašne nesreće kod Čazme: S ceste sletio autobus pun djece, dvoje u bolnici ZET-ov autobus u plamenu Glavni kolodvor VIDEO Na kolodvoru planuo ZET-ov autobus, istraga u tijeku

Iako je vozač pokušao nastaviti vožnju unutar dvaju trakova u svome smjeru, pri skretanju ulijevo velikom je brzinom udario u prometni znak kod semafora i izletio točno pred autobus tvrtke Autoherc koji je u suprotnom smjeru vozio na relaciji Zagreb – Međugorje. O žestini kojom je autobus s desnog boka udario točno u suvozačevo mjesto, te odgurao “mercedes” desetak metara dalje, dovoljno govori to da i pri kraju očevida još nije bilo potpuno jasno je li poginuli muškarac bio vozač ili suvozač.

Teško ozlijeđeni muškarac iz “mercedesa” prevezen je vozilom Hitne pomoći u bolnicu u Vinogradskoj, a teško ozlijeđena žena prevezena je u KBC Rebro. U autobusu punom putnika, na sreću, nitko nije ozlijeđen. Zbog prometne nesreće promet Jadranskom avenijom u smjeru Lučkog odvijao se jednim voznim trakom do 1 sat poslije ponoći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene