Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna nesreća

Poginuo pri pokušaju da zaustavi kamion i uskoči u njega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač kamiona poginuo je danas pri pokušaju da uskoči u svoj kamion iz kojeg je izašao zaboravivši dignuti ručnu kočnicu, izvijestila je virovitičko-podravska policija.

Vozač kamiona (46) s područja općine Zdenaca zaustavio se na ugibalištu kod benzinske postaje u Cabuni i izišao iz kabine kamiona slatinskih registarskih oznaka na kojem nije povukao ručnu kočnicu.

Otišao je do vozača kamiona koji je bio parkiran ispred, no dok su razgovarali, njegov je kamion nekontrolirano krenuo naprijed.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku

FOTO Kamion izletio u odvodni kanal

Pri pokušaju da uđe u kabinu kamiona i zaustavi ga, otvorio je vrata, ali kamion se već približio poluprikolici kamiona ispred i prignječio ga. Vozač je od ozljeda umro na mjestu nesreće.

Nesreća se dogodila oko devet sati.

Obdukcija će se obaviti sutra u virovitčkoj bolnici. Kamion je odvezen na izvanredni tehnički pregled, priopćila je virovitičko-podravska Policijska uprava. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene