Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas kod Đakova

Poginuo na mjestu: Mladić (20) hodao po cesti, na njega velikom brzinom naletio pijani vozač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Vrbice blizu Đakova u subotu navečer poginuo je pješak

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko ponoći u mjestu Vrbice blizu Đakova poginuo je pješak (20)

Pročitajte i ovo Ilustracija 24-godišnji recividist Uhićen motorist u čijoj je potjeri stradao policajac: Ima čak 62 prijave zbog 154 prometna prekršaja Frontalni sudar u Varaždinu završio očevid FOTO Doznajemo detalje frontalnog sudara u Varaždinu, auto vozio maloljetnik

Kako doznajemo od policije, u Kešinačkoj ulici na pješaka koji je umjesto nogostupom, hodao cestom, naletio je osobni automobil kojeg je vozio dvadesetrogodišnjak.

"Vozač se kretao neprilagođenom brzinom te je prednjim dijelom udario pješaka koji se kretao kolnikom", rekao nam je Zoran Kon, glasnogovornik PU osječko-baranjske koji dodaje da je ovo sedma poginula osoba u prometu ove godine na području Osječko-baranjske županije, što je jednak broj kao prošle godine u ovo vrijeme.

Vozač je uhićen. Izmjereno mu je više od jednog promila alkohola u krvi.

"Želimo ovim putem izraziti najdublju sućut obitelji poginulog mladića. Žao nam je što do ovakvih tragedija dolazi unatoč svim preventivnim mjerama koje provodimo. Podsjećamo još jednom na četiti ubojice u prometu, brzinu, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisnu uporaba mobitela i alkohol", upozorava Kon.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene