Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tegljač pao s vijadukta na osobni automobil, poginuo vozač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teretno vozilo palo je jučer ujutro oko 8 sati s vijadukta Konj na autocesti Rijeka - Zagreb na županijsku cestu 5029, a vozač teretnog vozila preminuo je na mjestu nesreće, izvijestili su iz operativnog dežurstva Policijske uprave primorsko-goranske.

U trenutku nesreće, na županijskoj cesti nalazilo se osobno vozilo, koje je pri padu teretnog vozila oštećeno na prednjem dijelu, ali vozač nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Jedna osoba poginula u slijetanju automobila s ceste kod Siska Slika nije dostupna nesreća u privlaci Muškarac (29) autom sletio s ceste zbog prevelike brzine i udario u kolni prilaz, preminuo je u bolnici

Prema prvim podacima, vozač teretnog vozila, R.P. ('79.) obavljao je poslove za građevinsku tvrtku koja izvodi radove na vijaduktu, a nesreća se dogodila dok je upravljao vozilom u kojem je bio građevinski materijal.

Još uvijek se ne zna kako je došlo do nesreće. Poslovođa tvrtke za koju je mladić radio, Zvonimir Lipovčak, tvrdi kako R.P. nije bio sklon alkoholu te da to najvjerojatnije nije bio razlog nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene