Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poginulo dvogodišnje dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvogodišnje dijete poginulo je u sudaru osobnog automobila i teretnog vozila rano jutros na autocesti Zagreb - Lipovac, koja je u trenutku sudara ispala iz automobila.

Sudar se dogodio oko 4 sata na 48. kilometru južnog traka autoceste na dijelu na kojem se, zbog radova, prometuje jednim kolničkim trakom. 

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Prema prvim policijskim informacijama do sudara je došlo kada je vozač "opel corse combo" karlovačkih registracija u kojemu su bili dvogodišnje dijete i mlađa žena, vozeći se prema Zagrebu, prešao u suprotni trak radi pretjecanja. Pri tome je došlo do kontakta s teretnim vozilom slovenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 36-godišnji vozač.

Dijete je poginulo na mjestu nesreće, a žena je s teškim ozljedama opasnim po život prevezena u KB Dubravu. Vozač, također mlađe životne dobi, prošao je s lakšim ozljedama.

Neslužbeno se doznaje da je u nesreći poginula dvogodišnja djevojčica koja je zajedno sa ozlijeđenom ženom u trenutku sudara ispala iz automobila.

Policija još nije utvrdila njihov identitet.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene