Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvogodišnje dijete poginulo je u sudaru osobnog automobila i teretnog vozila rano jutros na autocesti Zagreb - Lipovac, koja je u trenutku sudara ispala iz automobila.


Sudar se dogodio oko 4 sata na 48. kilometru južnog traka autoceste na dijelu na kojem se, zbog radova, prometuje jednim kolničkim trakom. 

Vezani članci Baka preminule djevojčice Baka preminule djevojčice optužila majku da je pokrivala ozljede djetetu: "Šminkom, sjenilom... Maloj je otpadala kosa, po vratu je bila izgrebana" Branko Medunić Smijenit će ravnatelja Centra za socijalnu skrb: Dokumenti otkrivaju što se sve zbivalo u mjesecima koji su prethodili strašnom događaju

Prema prvim policijskim informacijama do sudara je došlo kada je vozač "opel corse combo" karlovačkih registracija u kojemu su bili dvogodišnje dijete i mlađa žena, vozeći se prema Zagrebu, prešao u suprotni trak radi pretjecanja. Pri tome je došlo do kontakta s teretnim vozilom slovenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 36-godišnji vozač.

Dijete je poginulo na mjestu nesreće, a žena je s teškim ozljedama opasnim po život prevezena u KB Dubravu. Vozač, također mlađe životne dobi, prošao je s lakšim ozljedama.

Neslužbeno se doznaje da je u nesreći poginula dvogodišnja djevojčica koja je zajedno sa ozlijeđenom ženom u trenutku sudara ispala iz automobila.

Policija još nije utvrdila njihov identitet.