Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP)

Iako se prvo mislilo da su majka i dijete poginuli bježeći od požara u stanu, srpski mediji pišu da je žena bacila kćer, a zatim zapalila stan. Susjedi u šoku promatraju strašne scene, a neutješnom suprugu žene koja se bacila pozlilo je.


"Čuo sam tup udarac pa sam izašao na terasu. Tada sam vidio dijete na pločniku i majku trogodišnjakinje kako stoji na terasi i nešto viče. Onda se ona vratila u stan, pa ponovo izašla i nastavila vikati. Nekoliko minuta kasnije skočila je i ona."

Vezani članci Izložba Čistač (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) Optužuju je da naplaćuje buljenje u magarca, no njezina umjetnost brutalnošću i ranjivošću pročišćava Požar u Buzinu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Šokantni detalji požara u Buzinu: Pijani 42-godišnjak benzinom polio unutrašnjost kuće u kojoj ilegalno živi pa upaljačem izazvao buktinju

Rekao je to za srpski Blic očevidac tragedije koja se jutros odvila u beogradskom naselju Bežanijska kosa. Majka (36) bacila je svoje dijete, zatim sama skočila s 12 metara visine na beton. Potom se iz stana počeo širiti dim. 

Policija je prvo u 8:20 dobila dojavu da je u stanu na četvrtom katu izbio požar te da su žena i dijete poginuli spašavajući se iz vatre. No vatrogasci su na terenu shvatili da se dogodilio nešto još gore. Vatra nije bila toliko jaka da je žena trebala skakati. 

Mediji pišu da je žena prvo ozlijedila svoje dijete, a neki pišu i da je kćeri prerezala vene.

"Supruga, moj sin i ja istrčali smo na terasu kada smo čuli udarac. Tada smo vidjeli dijete na pločniku. Jedan susjed uvjeravao je ženu da ne skoči kroz prozor, no ona je vikala, psovala, a nekoliko minuta kasnije i skočila", rekao je susjed.

Ekipe Hitne pomoći mogle su samo konstatirati smrt majke i djeteta.

Susjedi su se okupili oko zgrade i užasnuto gledaju kako vatrogasci pokušavaju ugasiti požar. Ispod zgrade je i suprug žene koja se ubila. Susjedi ga pokušavaju utješiti, no on cijelo vrijeme plače. Pomagala mu je i hitna jer mu je pozlilo.

Na terenu su tri vatrogasna vozila, policija i tužitelj.
  

Uskoro više...