Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stanodavku je u subotu navečer teško ozlijedio 39-godišnji podstanar jer ga je htjela prijaviti policiji nakon svađe zbog glasnog puštanja glazbe, izvijestila je zagrebačka policija.


Nakon svađe oko glasnog puštanja glazbe 56-godišnja stanodavka rekla je muškarcu da će ga prijaviti policiji, ali joj je on zaprijetio smrću i oštećenjem stana.

Vezani članci Problemi s ilegalnim oružjem - 3 Koliko zapravo oružja ima u hrvatskim kućama? Automatska puška može se kupiti već za - tisuću kuna: "Lako ga je nabaviti, a i cijene su relativno niske" Obiteljsko nasilje, ilustracija Nasilnik iz Čakovca u noći pijan premlatio izvanbračnu suprugu, troje djece polio kantom vode dok su spavali

Te prijetnje, kažu u policiji, stanodavka je shvatila ozbiljno pa se uputila pješice prema policijskoj postaji, a osumnjičeni ju je sustigao biciklom u podvožnjaku na Zagrebačkoj cesti i fizički je napao.

Nanio stanodavki teške ozlijede

Šakom joj je nanio više udaraca zbog čega je žena pala na tlo, a zatim ju je još nekoliko puta udario nogom i otišao.

Liječnička pomoć ženi je pružena u KB Sveti Duh gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Podstanar je nakon kriminalističkog istraživanja odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. (Hina)