Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća

STRAVIČAN SUDAR Sudarili se cisterna, kamion i automobil, cisterna umalo završila u obližnjoj kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovali cisterna, kamion i automobil dogodila se na takozvanoj Podravskoj magistrali.

U teškom sudaru tri vozila u mjestu Budančevica, između Koprivnice i Virovitice, došlo je do velike materijalne štete, no na svu sreću bez smrtnih posljedica.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila

Cisterna, kamion i automobil sudarili su se na Podravskoj magistrali u spomenutom mjestu, a cisterna je izletjela s ceste i završila skoro u obližnjoj kući. Kamion cisterne upao je u jarak, a dijelovi ostalih vozila ostali su razasuti po cesti, koja je zatvorena za promet.

U nesreći nitko nije ozlijeđen, na svu sreću, a promet se preusmjerava zaobilaznim pravcem Budančevica-Kalinovac-Kloštar Podravski, prenosi ePodravina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene