Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Podmetnut požar svjedoku sa suđenja mafiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anđelku Turudiću (38), svjedoku u suđenju tzv. zločinačkoj organizaciji, podmetnut je požar dostavnog automobila njegove pizzerije Tomato u subotu oko pet sati ujutro.

Automobili su bili parkirani ispred pizzerije, na I. odvojku Trnac. Policija je očevidom utvrdila da je netko zapaljivom tekućinom polio poklopac motora i zapalio ga. Fitat tipo je jako oštećen, dok je susjedni citroen ax nešto manje. Požar se zatim proširio na tendu pa je i ona nagorjela, izvještava Večernji list.
 
Ukupna šteta je procijenjena na dvadesetak tisuća kuna. Oba automobila nisu u njegovom vlasništvu, odnosno ne vode se na njega, iako citroen xa na sebi ima reklamnu oznaku njegove pizzerije. Zagrebačka policija ovaj događaj vodi kao dovođenje u opasnost života ili imovine općeopasnom radnjom.

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv"

Vlasnik  je ispričao sasvim drugu priču od policijske. Uzrok požara su, kaže, instalacije jer je prije desetak dana mijenjao motor na izgorenom automobilu. Govori da mu nitko nije prijetio i da je za požar čuo od čistačica koja je ispred pizzerije zatekla vatrogasce. 

Inače, Turudić je prije šest godina bio svjedok optužbe u suđenju zločinačkoj organizaciji, bio je prijatelj sa &8220;pokajnikom&8220; Tomislavom Marincem. Protiv njega je vođeno nekoliko postupaka za prijevare.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene