Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za počiniteljem

Podmetnuo požar i načinio štetu od nekoliko stotina tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpuno je izgorio traktor, dio drvenog stropa i dio krovišta, ali nitko nije ozlijeđen. Policija traga za nepoznatim izazivačem požara.

Noćas malo iza ponoći, izbio je požar na pomoćnoj gospodarskoj prostoriji obiteljske kuće 69-godišnjakinje u Preradovićevoj ulici u Slakovcima kod Vinkovaca.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

U požaru kojega su lokalizirali i ugasili vatrogasci DVD-a iz Slakovaca i susjednih Jankovaca, potpuno je izgorio traktor, dio drvenog stropa i dio krovišta, ali nitko nije ozlijeđen.

Policijskim očevidom je utvrđeno da je do požara došlo tako što je nepoznati počinitelj ušao u dvorište obiteljske kuće 69-godišnjakinje, nakon čega je otišao do pomoćne gospodarske zgrade u kojoj je bio parkiran traktor marke "john deere", gdje je uporabom nepoznatog sredstva, otvorenim plamenom zapalio stražnji lijevi pneumatik na traktoru, odakle se požar proširio na cijeli traktor te na stropnu drvenu konstrukciju i krovište pomoćne gospodarske zgrade.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim izazivačem požara i počiniteljem kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene