Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vatrogasci iz Umaga i Pazina, djelatnici istarske Policijske uprave i lovci, njih 42, danas su počeli potragu za nestalom, najvjerojatnije ubijenom, Đurđicom Đuzel (34) iz Županje, nevjenčanom suprugom preminulog Mustafe Hasetovića sudionika krvava sukoba u Rovinju kojem su usmrćeni supružnici Lopac, potvrdila je policija.Policajci, vatrogasci i lovci danas su pretraživali uz pomoć helikoptera Ministarstva unutarnjih poslova oko 50 kilometara četvornih na području Oprtlja, Livada i Gradinja na Buzeštini jer je zadnji poziv s mobitela nestale Đuzel 2. studenog lociran upravo na području Oprtlja.

Vezani članci Avion, ilustracija Drama u Rusiji: Avion koji je nestao s radara pronađen nakon teškog slijetanja Karlovačka policija traži osobu sa slike Poznajete li čovjeka s fotografije? Karlovačka policija traži muškarca zbog krađe

'Tijekom potrage po vrlo tešku i nepristupačnu terenu još nismo naišli na tragove na osnovi kojih bi se riješila ta zagonetka', istaknuo je načelnik Odjela organiziranog kriminaliteta PU-a Enes Bečić. 

Dodao je kako se potraga nastavlja do kraja dana i na području Medulina gdje je također u zadnje vrijeme boravio Hasetović.

Inače, potraga za nestalom ženom organizirana je nakon što je njezina obitelj iz Županje prijavila nestanak strahujući da joj se dogodilo najgore kad se doznalo da je njezin patološki ljubomoran partner sudjelovao u krvavu oružanu sukobu u kojem je i sam smrtno stradao.