Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ga uhvatila

Pobjegao iz zatvorske bolnice i odmah u pljačku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
22-godišnji bjegunac je pokušao tri pljačke u 10 minuta ali ga je policija brzo uhvatila.

Nakon što je jučer oko 8 sati pobjegao iz Zatvorske bolnice u Svetošimunskoj ulici na području Maksimira, 22-godišnjak je pokušao je počiniti pljačke na tri lokacije na području Črnomerca. Prvu je pljačku pokušao izvesti oko 10,10 sati u sportskoj kladionici u Ilici, a ostale dvij oko 10,15 i 10,20 sati u kioscima u Ilici. Zaposlenici (1986.) u kladionici te dvjema zaposlenicama (1956. i 1966.) predao je papiriće na kojima je pisalo 'daj pare'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pune ruke posla za MUP Scene kao iz filma: Krijumčario migrante, pokušao pregaziti policajku, a zatim se dao u bijeg Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

Oko 10,30 sati pronađen je i uhićen u caffe baru, također u Ilici, od strane pripadnika policijske Interventne jedinice, koji su nad njim uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje i doveli ga u službene prostorije. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je vraćen u Zatvorsku bolnicu, a protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene