Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pali' u mećavi

Po nevremenu pokušali prevesti 26 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Usprkos mećavi i jako lošem vremenu, dvojac je pokušao prokrijumčariti čak 26 kilograma marihuane.

Više od milijun kuna vrijedna marihuana, zahvaljujući vrijednim policijskim djelatnicima koji su, usprkos sniježnoj mećavi, sinoć na autocesti Rijeka -Zagreb čekali, čekali i dočekali sumnjivi dvojac, srećom neće stići do tržišta.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Ilustracija 77 kilograma Policija presrela automobil, bio je pun droge, a vozio ga je - policajac

32-godišnjak s područja Delnica i 25-godišnjak iz okolice Fužina tako nastavljaju dugački niz dilera droge kojima je u posljednje vrijeme Policijska uprava primorsko-goranska itekako pomrsila račune.

'U vozilu je pronađeno gotovo 26 kilograma opojne droge marihuana u 25 paketa. Vrijednost robe na ilegalnom narko-tržištu iznosi oko 1,3 milijuna kuna. Kriminalističko istraživanje traje. Prema do sad raspoloživim saznanjima možemo reći da je droga bila namijenjena za tranzit kroz primorsko-goransku županiju', kazao je glasnogovornik policije primorsko-goranske Tomislav Veršić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene