Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegao s utrškom

Pljačkaš onesvijestio djelatnika benzinske i pobjegao s novcem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zasad nepoznati muškarac u noći s nedjelje na ponedjeljak opljačkao je benzinsku crpku Ine u općinskom središtu Oriovca, zapadno od Slavonskog Broda.

U interesu istrage u PU brodsko-posavskoj ne navode je li pljačkaš bio maskiran i je li pljačku izvršio uz prijetnju oružjem, ali potvrđuju da je iskoristio trenutak dok u prostorijama crpke nije bilo nikoga osim 39-godišnjeg djelatnika crpke koji je radio završni dnevni obračun po isteku radnog vremena.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhvaćen je! Uhvaćen serijski pljačkaš: Muškarac provalio u 25 objekata i napravio štetu od 16 tisuća eura Slika nije dostupna Zaštitar u šoku VIDEO PUŠKOM U GLAVU: Nadzorne kamere snimile ekspresnu pljačku

Pljačkaš mu je prvo pokucao na vrata, kažu u brodskoj Policijskoj upravi, naglo ušao u prostorije crpke, zasad nepoznatim predmetom udario ga u glavu i, dok je djelatnik bio u nesvijesti od udarca, neznanac je pokupio poveću svotu od dnevnog utrška i pobjegao, a radnik crpke zbog ozljede prevezen je u brodsku Opću bolnicu i zadržan na liječenju. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene