Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POTPUNA BEŠĆUTNOST

Petrinjcima koji su u potresu ostali bez svojih domova, pokrao sve vrijedne stvari

Petrinja - 3
Petrinja - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Nedugo nakon razornog potresa, kada su stanovnici bili prisiljeni napustiti svoje domove, muškarac je krenuo u seriju provala u stanove i kuće, koji su nakon potresa proglašeni neupotrebljivim. Policija ga je uhitila i prijavila.

Zbog pljačke potresom razorenih kuća na području Petrinje, iz kojih je pokrao nakit, tehniku i novac ukupne vrijednosti oko trideset tisuća kuna, policija je nadležnom državnom odvjetništvu prijavila dvadeset sedmogodišnjeg muškarca. 

Nedugo nakon razornog potresa, potkraj prosinca prošle godine, kad su stanovnici bili prisiljeni napustiti svoje domove, krenuo je u seriju provala u stanove i kuće, koji su nakon potresa proglašeni neupotrebljivim. Petrincima koji su ostali bez krova nad glavom, krao je sve što bi u njihovim domovima pronašao: novac, nakit, bijelu tehniku i druge predmete. U rujnu ove godine je uhićen.

Dio ukradenih predmeta je pronađen, a ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko trideset tisuća kuna, izvijestila je sisačko-moslavačka policija. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene