Policija poziva građane da, ukoliko imaju informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju. Sumnjiči ga se za pljačku poslovnice pošte u Povljani na otoku Pagu.

Galerija


Prošlog tjedna, u četvrtak oko 20 sati, u ulici Stjepana Radića u Povljani na Pagu, u poslovnici HP – Hrvatska pošta nepoznata muška osoba je uz prijetnju vatrenog oružja počinila kazneno djelo razbojništva, kojom prilikom je otuđila novac i udaljila se iz poslovnice, priopćila je zadarska policija.

Vezani članci Pljačkaši tijekom noći raznijeli bankomat u Rijeci (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) - 1 Eksplozija odjeknula na Kantridi: Pljačkaši raznijeli bankomat u Rijeci, oštećena i obližnja trgovina Uhićen zbog krađa iz vozila uporabom uređaja za ometanje signala (Foto: PU zadarska) - 3 Nesvakidašnje provale u automobile u Zadru: Muškarac blokirao daljinske ključeve vlasnicima pa pokrao 100.000 kuna

Sada ga traže te su objavili njegove fotografije koje je snimila nadzorna kamera.

Radi se o muškarcu starom oko 25 godina. Srednje je tjelesne atletske građe. Visok je oko 185 cm. U trenutku ulaska u poslovnicu pošte bio je obučen u sivu majicu dugih rukava, tamne kratke hlače, crne tenisice, a na glavi je imao tamnu englesku kapu i sunčane naočale.

Policija poziva građane da, ukoliko imaju informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također, građani korisna saznanja mogu dostaviti i putem elektroničke pošte, na e-mail zadarska@policija.hr