Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pljačka pošte u Splitu: Pljačkaši vezali djelatnike i odnijeli gotovo 15 milijuna kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zasad nepoznati pljačkaši opljačkali su glavnu poštu u Splitu u Hercegovačkoj ulici u kojoj se pohranjuje novac iz Splitsko-dalmatinske županije.

Glasnogovornica splitsko-dalmatinske Policijske uprave Marina Kraljević-Gudelj rekla je da su pljačkaši, prijeteći vatrenim oružjem, najprije svladali trojicu zaštitara i vezali ih selotejpom i lisičinama, a zatim i četvero službenika u poštanskom uredu. 

Pročitajte i ovo Policija ispred poslovnice Hrvatske pošte, ilustracija Istraga u tijeku Usred dana opljačkao poštu: Zaposlenici prijetio vatrenim oružjem i pobjegao s novcem Ilustracija phishing kampanja Pošalju poruku pa ukradu novac! Policija upozorava: "Nikad ih ne otvarajte"

Radi interesa istrage, policija ne želi govoriti o broju pljačkaša ni o opljačkanoj svoti, no neslužbeno se doznaje da se radi o višemilijunskoj svoti, pogotovo s obzirom da je pljačka izvedena u vrijeme isplate mirovina.

Navodno se radi o svoti od golemih 15 milijuna kuna!

Policija će sigurno u obzir uzeti i odličan 'tajming' i organizaciju pljačke te ispitati jesu li lopovi imali suradnike među djelatnicima ili zaštitarima

Glasnogovornica je rekla da je glavna pošta pod video-nadzorom i da se detaljno pregledavaju snimke te policija vjeruje da će pljačkaše brzo otkriti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene