Policija traga za pljačkašem banke u Slavonskom Brodu.


On je s mjesta zločina pobjegao na tamnoplavom motociklu, izvjestio je glasnogovornik PU brodsko-posavske Antun Jakobović. Jakobović je potvrdio da su u pljački sudjelovala dva razbojnika. 'Jedna osumnjičena osoba je ozlijeđena, a za drugom se traga, druge detalje utvrđujemo', izjavio je Jakobović. Na novinarski upit može li se povezati pljačku s dojavom o postavljenoj bombi u zgradi Brodsko-posavske županije Jakobović je rekao da je 'policija izašla i na tu dojavu i obavila sve sigurnosne pripreme'. Prilikom pretrage utvrđeno je da se radi o lažnoj dojavi, rekao je.

Prema dosad prikupljenim saznanjima vrlo lako se mogu dovesti u vezu ta dva događaja. 'Za sada možemo reći da se traga za osobom koja se udaljila na tamnoplavom motociklu, da je imala tamnu jaknu i tamnu kacigu', rekao je Jakobović. Nije mogao potvrditi špekulacije kako je i razbojnik u bijegu ranjen.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić) Dvojica Pakistanaca kod Slavonskog Broda čamcem preko Save krijumčarila - Turke iz BiH PR Pripremi se na masovne popuste u Linksu u Slavonskom Brodu!

Drugi razbojnik pobjegao je bez plijena, ali je naoružan. Grad je djelomice u blokadi. Policija pregledava vozila, pa mole građane za razumijevanje i suradnju.

>> Sl. Brod pod policijskom opsadom: Ranjen pljačkaš, stradao i policajac!

Operativni zahvat nad uhvaćenim razbojnikom je završen i prema podacima iz slavonskobrodske bolnice on je zbog zadobivenih teških ozljeda u životnoj opasnosti. (Hina)