Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen

Plastičnim pištoljem pljačkao poslovnice za otkup zlata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je razbojnika koji je, prijeteći plastičnim pištoljem, sinoć pokušao opljačkati poslovnicu za otkup zlata i srebra u Draškovićevoj ulici.

Razbojnik je uhićen oko 20 sati, a kriminalističkim istraživanjem otkrilo se da je riječ o "starom znancu" policije koji je ranije prijavljivan zbog zlouporabe droga. Policijska istraga otkrila je da je taj 26-godišnjak u posljednja dva mjeseca opljačkao šest poslovnica za otkup zlata i srebra.

Pročitajte i ovo Dijete u vrtiću, ilustracija Pedagoška godina 24/25 Pripremite dokumentaciju na vrijeme: Počinju upisi za najtraženija mjesta u gradu! Ilustracija nevjerojatno! Razbojnik (42) dvije godine harao po Zagrebu i pljačkao: Šok je uslijedio kad su vidjeli kakvo oružje ima

>> Prijeteći nožem opljačkao poslovnicu za otkup zlata

U policiji kažu da je razbojnik upadao u poslovnice maskiran sunčanim naočalama, kapom ili kapuljačom te prijeteći plastičnim pištoljem zaposlenicima pljačkao novac i nakit.

Sumnja se da je u pljačkaškom pohodu oštetio dvije tvrtke iz Zagreba i Kastva Auro Domus i Argentum za oko 55 tisuća kuna. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene